torsdag 12 februari 2009

sjukhusbesök

Uppe med tuppen skulle vi kunna säga att Tim och jag är denna morgonen. Om en halvtimme ska vi traska iväg till sjukhuset och äntligen få en riktig undersökning om varför denna hosta har hållt i sig sedan ett halvårs ålder. BVC har ju inte varit till någon speciell hjälp med en doktor som knappt har koll på sin egna fötter.Tycker även att han borde inskaffa sig en rakhyvel av större storlek för att komma igenom den manen.
Hur som helst vi ska besöka barnkliniken och få en grundlig undersökning som jag hoppas kommer gå bra och att Tim är sammarbetsvillig. Mamma följer med som sällskap så pappa får några lugna timmar att vila upp sig på innan det blir full fart här hemma igen.
Kan även berättat att det var en hitt att få besök av mormor och morfar. Tim blev glad och har visat dom runt i hela lägenheten och dragit ut alla leksaker. Busat och hållit låda hela onsdagskvällen men somnade som en stock några minuter senare. Vaknade dock på tok för tidigt och fick därför fortsätta sova i våran säng till det var dags att gå upp.
Jag återkommer senare under dagen med informationen vi fått nu under förmiddagen så ha en fin torsdag .Nu börjar vi få bråttom.

2 kommentarer:

Anonym sa...

HAHAHAHA STÖRRE RAKHYVEL? typ en snoplog kanske? hahaha du är bäst. hoppas det går bra, puss.

tintin sa...

felicia: snoplog...hahhaha vad är det.Har aldrig hört innan,puss